SERVICE AUTO CAREI - RAKOCZI S.R.L.

SERVICE AUTO CAREI - RAKOCZI S.R.L. se ocupa de reparatii auto pentru o gama foarte larga de marci auto, pe care le efectueaza intotdeauna cu promtitudine si profesionalism, la un bun raport calitate - pret de pe piata. De asemenea, service-ul nostru auto face parte din reteaua AUTO CHECK CENTER.

Service-ul nostru localizat pe Str. Ioan Slavici, Nr. 9-11, Carei, este autorizat RAR.

 RAKOCZI S.R.L.  prezinta dotari tehnice moderne, dintre care enumeram: elevatoare , rampe , aparate de masura si control etc – acestea permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la ridicate standarde calitative. De-a lungul anilor specialistii societatii noastre au castigat respectul si aprecierea clientilor sai. Intotdeauna pentru piesele de schimb si pentru reparatiile efecutate in cadrul service-ului nostru, veti beneficia de garantie conform legislatiei in vigoare.

Ne propunem sa fidelizam clientii nostri prin promptitudine si eficienta. De aceea in munca noastra ne orientam dupa cateva principii importante:

Respectul fata de clienti

Seriozitate si dedicare

Atingerea obiectivelor

 Servicii:

  • Consultanta service
  • Mecanica
  • Incarcari instalatii freon
  • Servicii tinichigerie 
  • Servicii vopsitorie
  • Electrica - electronica
  • Analiza si diagnoza
  • Service roti
  • Revizii: schimb ulei, filtru ulei , filtru aer, filtru polen, filtru motorina/benzina
  • Vanzare piese auto

Diagnoza

La RAKOCZI S.R.L.  stim ca primul factor important intr-un service este capacitatea de diagnoza si interpretarea corecta a acesteia.

Pentru o diagnoza corecta este necesar ca personalul sa fie scolarizat si specializat in permanenta, sa aiba acces la manualele tehnice ale producatorului iar numarul si varietatea testerelor sa permita citirea corecta a tuturor valorilor reale, recoltarea acestora, compararea cu valorile nominale pentru acele regimuri de lucru. La service-ul nostru, personalul este alcatuit din specialisti cu o mare experienta in domeniu.

Mecanica

Serviciile noastre de mecanica acopera toate componentele  generale ale motorului si angrenajelor  (diagnoza, identificare, reparatie, inlocuire, intretinere) fiind autorizate si vizate RAR.

Tinichigerie si vopsitorie

Toate operatiunile de interventie asupra caroseriei masinii Dumneavoastra se desfasoara in spatii modern amenajate, dotate cu aparatura de ultima generatie, dupa  ultimele metode de lucru din punct de vedere ecologic, al tehnologiei folosite si a calitatii pe care urmarim sa v-o furnizam in permanenta.

Prestam serviciile prevazute in oferta cu profesionalismul si promtitudinea cuvenite angajamentului asumat si in conformitate cu propunerea sa tehnica. 

Localizare SERVICE AUTO CAREI - RAKOCZI S.R.L.
Galerie Service Auto Carei