Carmen Trai S.R.L.

Service Auto Tulcea

Oriunde pleci trebuie sa te asiguri intotdeauna ca masina ta merge perfect, Service Auto Tulcea Carmen Trai S.R.L. te ajuta sa scapi de aceste griji.

Noi nu fabricam defectiuni, suntem sinceri si nu ascundem nimic, vrem sa fim primii atunci cand vine vorba de profesionalism si calitate.

Utilizam doar aparatura moderna pentru diagnoza auto in scopul obtinerii informatiilor, respectarea protocoalelor de comunicatie agreeate de producatorii de autovehicule consacrati. Asadar, ne vom ocupa de diagnosticari aprofundate pentru detectarea problemei vehiculului tau indiferent de marca acestuia.

Program service auto:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Sambata: 08:00 - 14:00

Serviicle oferite de noi :

  • MECANICA GENERALA;
  • SISTEMUL ELECTRIC;
  • VOPSITORIE TINICHIGERIE;
  • SERVICE ANVELOPE SI JENTI;
  • SERVICE AER CONDITIONAT AUTO;
  • SERVICE INSTALATII AUTO GPL;
  • SERVICII TRACTARI AUTO;
  • SERVICE AER CONDITIONAT AUTO;
  • SERVICII DE INSPECTIE TEHNICA PERDIODICA;

Daca iti doresti ca masina ta sa fie in siguranta, garantam lucrari efectuate cu grija si deosebita atentie la detalii. Doar asa ne vom asigura ca lucrarile de mecanica auto vor fi de calitate.

Oferim servicii de mecanica auto pentru orice marca si model de autovehicul pentru ca ne-am testat si imbunatatit permanent echipa de mecanici astfel am capatat exprienta pentru orice tip de motor auto.

Din dorinta de a raspunde permanent evolutiei tehnologice in domeniul auto, echipamentele din service sunt in mod continuu imbunatatite, inoite sau upgradate. Tehnicienii nostrii sunt pregatiti sa faca fata tuturor cerintelor venite din partea clientilor in ceea ce priveste rapararea autovehiculelor.

Nu ezita sa ne contactezi sau sa ne vizitezi direct la service ul auto Carmen Trai S.R.L. din Babadag, Tulcea in cazul in care masina ta a intampinat vreo dificultate ce impiedica buna functionare a acesteia. Absolut toate problemele vor fi mai intai identificate corespunzator urmand sa gasim solutii rapide si eficiente pentru ca tu sa te poti deplasa cu ajutorul ei in cel mai scurt timp.

In cazul unei defectiuni Service Auto Tulcea Carmen Trai S.R.L. va pune la dispozitie mecanici auto care vor incerca sa remedieze defectiunea intr-un scurt timp.

Galerie Service Auto Babadag