DEZMEMBRARI SI SERVICE AUTO RAZVICOD

La DEZMEMBRARI SI SERVICE AUTO RAZVICOD din Buchin, judetul Caras-Severin va puteti baza pe asistenta unei echipe cu pregatire de specialitate care va ofera solutii optime pentru problemele vehiculului dumneavoastra la mici preturi. La service-ul nostru se stabilesc diagnostice precise care vor fi rezolvate prin utilizarea celor mai avansate tehnici.

Cu o experienta vasta in acest domeniu, service-ul auto Razvicod, ofera clientilor o gama variata de servicii auto profesionale, precum :mecanica, electrica, diagnoza multimarca, dezmembrari auto, asistenta specializata si intretinere curenta.

Va ajutam sa rezolvati orice problema intampinati la autovehiculul dumneavoastra si va oferim consultanta pentru tot ceea ce urmeaza sa vi se repare sau inlocuiasca.

Dispunem de o echipa de oameni specializati pentru fiecare serviciu in parte, ce reusesc de fiecare data sa ofere un rezultat multumitor clientilor nostri.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Sambata: 09:00 - 13:00

Mecanica Auto

Va oferim lucrari de intretinere periodice si reparatii generale precum:

 •  intretineri si reparatii complexe ale motoarelor, sistemului de rulare si franare , sistemul de suspensii , articulatii, axe de tractiune, cutii de viteze, diferentiale

Electrica Auto

DEZMEMBRARI SI SERVICE AUTO RAZVICOD va poate ajuta cu tot ceea ce tine de electricitate auto, de la minore operatiuni, pana la diversificate.

Aparatura din dotare si echipa specializata, ofera diagnoza calculatoarelor de bord pentru numeroase tipuri de autoturisme, intr-un scurt timp.

Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. 

Revizie periodica

Include: schimb ulei, filtru de ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil si INSPECTIE SERVICE (verificare sistem suspensie, directie, franare, diagnoza avansata, etc.).

Service Auto Caras-Severin

Servicii oferite:

 • Reparatii de mecanica, electrica si caroserie
 • Diagnoza computerizata
 • Intretinere curenta – revizii, inlocuire consumabile
 • Verificare emisii poluante (noxe)
 • Verificare si reglare geometrie sistem de directie
 • Asistenta Auto
 • Tractari auto
 • Dezmembrari piese auto multimarca
Galerie Service Auto Buchin
  Nici o galerie disponibila.