Service Auto Sector 6

Rapid Auto Service va ofera garantia efectuarii lucrarilor de calitate la masina dumneavoatra in Crangasi, Bucuresti Sector 6 pentru ca in orice moment sa fiti in siguranta. Indiferent de serviciile pe care le alegeti, experienta noastra isi spune cuvantul. Profesionalismul, seriozitatea, dar mai ales calitatea serviciilor noastre se dovedesc in timp.

In cadrul service-ului nostru, certificat RAR, veti putea beneficia de experienta personalului nostru pentru a va executa variate servicii in domeniul reparatiilor auto.

Va asteptam pentru rezolvarea urmatoarelor servicii in Crangasi:

  • Schimb ulei si filtre;
  • Diagnoza auto;
  • Reparatii Mecanice
  • Electrica auto;
  • Piese auto la comanda;

Daca aveti nevoie de servicii de reparatii si intretinere autoturisme in Crangasi, profesionalismul, experienta vasta si promptitudinea noastra in domeniul serviciile auto va asigura ca veti avea parte de un service auto pe masura asteptarilor dumneavoastra, in conditii de maxima siguranta.

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru efectuarea serviciilor de service auto de Luni pana Vineri intre orele 08:00 - 19:00

Electrica auto Rapid Auto Service

Va putem detecta defectiunile aferente sistemului electric al masinii dumneavoastra intr-un scurt timp, dar si rezolvarea acestora de catre electronisti specializati in domeniul serviciilor auto.

Personalul nostru calificat de electricieni auto isi desfasoara activitatea intr-un spatiu modern, dotat cu echipamente performante de ultima generatie in ceea ce priveste serviciile de reparatii si intretinere autoturisme.

Intretinere auto Rapid Auto Service

De cate ori masina te-a lasat balta cand aveai nevoie de ea? Oricand un lucru se poate defecta sau poate avea probleme. E mai bine, si mai ieftin, sa previi decat sa repari.

Nu astepta sa ti se intample lucruri neplacute, apeleaza acum la serviciile noastre de reparatii si intretinere autoturisme.

Un autoturism pastrat in bune conditii optime inseamna siguranta, viata mai lunga pentru tine, familia ta, dar si masina ta !

Nu mai da banii pe componente scumpe ca motorul sau transmisia, veti consuma mai putin carburant si veti ajuta la reducerea emisiilor de gaze, protejand astfel mediul inconjurator.

Nu ezita sa ne contactezi pentru orice verificare (reparatie) a automobilului tau.

Galerie Service Auto Bucuresti Sector 6