AutoCSI

AutoCSI reprezinta o companie tanara formata din oameni cu experienta vasta in domeniul mecanicii auto, care si-au dorit sa aiba posibilitatea sa ofere servicii  de calitate la standarde inalte si la bune preturi.

Pasiunea pe care o avem pentru masini reprezinta ceea ce ne recomanda un mult ca alegere pentru rezolvarea problemelor de service auto, mentenanta si inspectii tehnice periodice. Noi, suntem acei putini oameni care au transformat pasiunea copilariei pentru masini intr-o slujba, iar acum intr-o afacere, pentru ca noi punem suflet in ceea ce facem.

AutoCSI stie ce inseamna sa ai probleme cu masina, sa ai nevoie de experti in domeniu si sa fii dezamagit de ceea ce gasesti prin alegerea facuta, dar si pentru ca suntem pasionati ai domenului si activam de multa vreme in industrie, ne-am propus sa oferim servicii de calitate si sa tratam cu acelasi respect si masina si proprietarul.

Indiferent de brandul sau modelul masinii dumneavoastra, la service-ul nostru din Cluj Napoca veti gasi un expert care sa va rezolve probema in un scurt timp, cu mici costuri, cu profesionalism si respect. De asemenea va asiguram ca pretuim etica profesionala, astfel in cazul in care nu avem expertiza pe modelul masinii dumneavoastra, va vom indruma catre altcineva, pentru ca timpul conteaza la fel de mult pentru noi, cat pentru clientii nostri, iar satisfactia acestora raportata la experienta pe care o au cu noi e mai presus de o lucrare.

In prezent, AutoCSI ofera urmatoarele tipuri se servicii:

  • Diagnoza
  • Directie
  • Reparatii sistem de franare
  • Reparatii si intretinere
  • Revizii
  • Inspectii Tehnice periodice
  • Clima
  • Vulcanizare
  • Asistenta online
  • alte servicii de reparatii si mecanica si mentenanta auto

servicii auto de calitate superioara

Politica noastra este aceea de a pune clientul in centrul activitatii noastre din punct de vedere al importantei, tinta noastra fiind de a construi parteneriate solide, corecte si de durata cu clientii nostrii prin calitatea reparatiilor si serviciilor auto oferite.

Avem deosebita placere de a va prezenta de a va invita alaturi de noi pentru a beneficia de servicii auto de calitate la standarde europene.

Service Auto Cluj Napoca - AutoCSI iti ofera o gamaa completa de servicii de cosmetica auto, de la corectarea unei simple zgarieturi pana la lucrari complete de cosmetizare, la inalte standarde de calitate si profesionalism.

Pentru a ne prezenta problema dumnevoastra, va rugam sa veniti la garaj, pe str. Campina nr 51, sau la numarul de telefon 0745.315.029

Service Auto Cluj Napoca

Localizare AutoCSI
Galerie Service Auto Cluj Napoca