Service Auto Falticeni

Service auto Falticeni este un atelier specializat in reparatii electronice si mecanice a pompelor electrice de injectie BOSCH VP44, VP30. Am reconstruit doar pompe de injectie complet electronice BOSCH VP44, BOSCH VP30, astfel am devenit experti in domeniu. Oferim 1 luna garantie. 

La Service auto Falticeni - Service Auto Falticeni fiecare angajat isi ia treaba in serios. Pentru ca stim foarte bine ce inseamna sa conduci in siguranta in conditiile de trafic din Romania. Prin urmare, promitem sa facem tot posibilul pentru a va rezolva problema in timp optim, timpul fiind valoros pentru toata lumea.

Unitatea noastra ofera si servicii de revizie pentru injectoare electronice common rail, atat electromagnetice, cat si piezo-electrice BOSCH DELPHI DENSO SIEMENS-CONTINENTAL. De asemenea, reparam intreaga gama de pompe de inalta presiune BOSCH DELPHI DENSO SIEMENS-CONTINENTAL (VDO).

Bazandu-ne pe ultima tehnologie in domeniul mecanica auto, va garantam ca serviciile noastre nu vor putea fi altfel, decat de calitate. Atelierul nostru este conceput pentru a oferi clientilor nostri o locatie permanenta unde isi vor putea testa si curata injectoarele in mod profesional, repara sau inlocui dupa cum este necesar. 

Injectoarele auto sunt componente importante ale sistemelor de alimentare cu combustibil ale vehiculelor cu motor cu ardere interna. Acestea sunt responsabile pentru pulverizarea combustibilului in camera de ardere a motorului, pentru a asigura o ardere eficienta si o performanta optima a motorului. Sarcina acestui service auto din Falticeni este de a asigura buna functionare a injectoarelor autovehiculelor, fie ca sunt autoturisme, camioane, benzina, diesel, generatii vechi sau noi. Atelierul este dotat cu utilaje moderne specializate in acest sens.

SERVICII Service auto Falticeni:

  • Diagnosticare injector;
  • Reparatie injector;
  • Curatare injector - Testare si calibrare conform specificatiilor.
  • Diagnosticare pompa;
  • Reparatie pompa sau inlocuire;
  • Testare si calibrare.

Injectoarele de motorina (diesel) sunt componente cheie ale sistemului de injectie a combustibilului in motoarele diesel. Acestea sunt responsabile pentru pulverizarea combustibilului in camera de ardere a motorului si pentru reglarea cantitatii de combustibil furnizata in functie de necesitatile motorului.

In timp, injectoarele diesel pot deveni infundate sau pot avea probleme de functionare, ceea ce poate afecta performanta motorului si poate duce la consum ridicat de combustibil si la emisii poluante mai mari.

Pentru a mentine injectoarele diesel in stare buna de functionare, este important sa se efectueze intretinerea regulata a motorului, inclusiv schimbarea regulata a filtrelor de combustibil si a uleiului, precum si utilizarea unor aditivi pentru curatarea sistemului de injectie.

Suntem autorizati RAR in reparatia, testarea si calibrarea pompelor de injectie, injectoarelor si unitatilor de injectie.

Galerie Service Auto Falticeni
    Nici o galerie disponibila.