Privat Service Gilau

Service Auto GilauSC Privat Service S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in GILAU, str. Principala nr. 533, judetul Cluj, fiind autorizat RAR.

Privat Service reprezinta un service auto format dintr-o echipa de profesionisti care vine in ajutorul d-voastra cu produse si servicii de cel mai inalt nivel.

Echipa profesionista ce deserveste service-ul Privat Service presteaza prompt si ireprosabil, la cele mai avantajoase preturi din zona, o multitudine de activitati legate de autovehicule de orice tip sau marca. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Ne straduim intotdeauna ca problemele dvs. sa fie rezolvate cu profesionalism, in cel mai scurt timp, pentru ca toti clientii nostri , persoane fizice sau juridice , sa fie multumite de colaborarea cu service-ul nostru auto din Gilau.

Avand 13 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: tinichigerie, vopsitorie, mecanica auto, diagnoza computerizata si servicii de inspectie tehnica periodica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

diagnoza auto Gilau

Serviciile noastre: 

  • mecanica - intretineri si reparatii complexe ale motoarelor, sistemului de rulare si franare , sistemul de suspensii , articulatii
  • intretinere curenta – revizii, inlocuire consumabile
  • tinichigerie - aparat de indreptat pe baza de vaccum, ap de indreptat pe baza de puncte, sudura in argon
  • vopsitorie - cabina de vopsit de ultima generatie, folosindu-se vopsele de inalta calitate STANDOX si CLAR
  • reconditionare - incarcat clima - curatat instalatie AC
  • statie ITP - stand autorizat RAR pentru inspectia tehnica perodica
  • diagnoza computerizata - test diagnoza computerizat marca Goutman-Megamax 42

Efectuam reparatii in baza dosarelor de dauna deschise la societatile de asigurari ( ocupandu-ne de toata documentatia pentru finalizarea acestora).

mecanica, electrica, tinichigerie, montaj, reglaj

Te ajutam sa rezolvi orice problema intampini la autovehiculul tau si iti oferim consultanta pentru tot ceea ce urmeaza sa ti se repare sau inlocuiasca.

Intretinerea de rutina regulata a autovehiculului dumneavoastra este esentiala si poate fi trecuta cu vederea foarte usor. Daca doriti o masina fiabila si sigura care functioneaza bine, este important ca ea sa aiba o intretinere regulata.

La Privat Service Gilau punem calitatea, performanta si profesionalismul pe primul loc atunci cand vine vorba de servicii auto pentru autoturismul dumneavoastra.

Pasiunea a stat la baza infiintarii service-ului nostru, pasiune ce a contribuit la calificarea si largirea competentelor tehnice ale echipe noastre. Echipa sta la dispozitia dumneavoastra si a masinii dumneavoastra, oferindu-va consultatii gratuite, astfel incat sa va puteti baza pe noi, indiferent de ce problema intampinati.

reparatii auto Gilau

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Localizare Privat Service Gilau
Galerie Service Auto Gilau