Jon Serv - Service Auto Salaj

Jon Serv - Service Auto Salaj reprezinta solutia potrivita pentru intretinerea si reparatia masinii tale oferind servicii optime in materie de service auto in Jibou. Oferim o gama complexa de servicii. Furnizam servicii esentiale, de baza, dar si lucrari complexe de reparatii auto. Fie ca ai nevoie de o verificare de rutina, de intretinere regulata (schimbare ulei, inlocuire filtre, schimbare fluide) sau de reparatii capitale, apeleaza cu incredere la echipa noastra de profesionisti.

Operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat cu experienta in domeniu, astfel incat timpii de reparatie sunt redusi iar rezultatele sunt la nivel calitativ. Iti propunem servicii complete de mecanica in speranta unei colaborari cat mai avantajoase pentru tine. In incercarea de a raspunde afirmativ tuturor cerintelor ne-am propus sa ne extindem anual gama de servicii, indreptandu-ne atentia catre toate componentele masinii fara a face rabat de la calitate.

Vei constata ca la noi serviciile complete in domeniul service-ului auto se pot realiza la preturi foarte accesibile. Ne respectam clientii, oferindu-le servicii de calitate. La Jon Serv, fiecare angajat isi ia munca prestata in serios deoarece intelegem foarte bine ce inseamna sa circuli in siguranta in circumstantele traficului din Romania, de aceea iti promitem ca vom face tot ce ne sta in putina pentru a va rezolva problemele in timp util, deoarece timpul este pretios pentru fiecare.

Te invitam asadar sa ne contactezi cu deplina incredere in ceea ce priveste service-ul auto! O echipa de profesionisti va sta la dispozitie! Prioritatea noastra numarul 1 este aducerea autovehiculelor defecte sau avariate cat mai aproape de performantele specificate de producator.

Oferim o gama variata de servicii in materie de service auto in bune conditii.

 

Program de lucru:

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

 

Oferim o gama larga de servicii pentru:

  • Propulsie;
  • Alimentare;
  • Transimisie;
  • Suspensie;
  • Directie;
  • Franare;
  • Vulcanizare;

Suntem specializati in reparatii de cutii de viteze manuale pentru o gama larga de autoturisme. In momentul in care prelucram comenzile in service-ul nostru, tehnicienii nostri va aduc la cunostinta constatarea efectuata, lucrarile care se impun, respectiv preturile pentru piese de schimb si manopera, astfel deti control absolut al cheltuielolor de reparatii efectuate in unitatea noastra. 

Reparatiile auto pot fi scumpe, dar sunt extrem de necesare daca doresti sa conduci o masina in continuare in conditii de siguranta. Aflati ce anume trebuie sa cauti atunci cand alegi mecanici auto si ce tip de intretinere trebuie sa asiguri masinii tale in mod regulat?

Jon Serv - Service Auto Jibou iti repara automobilul in conditii profesionale, cu preturi minime, piesele fiind originale si manopera promotionala.

Echipa profesionista ce deserveste Service-ul Auto Jon Serv presteaza prompt si ireprosabil, la avantajoase preturi, o multitudine de activitati legate de service pentru autovehicule de orice tip sau marca.

Service Auto Zalau

Localizare Jon Serv - Service Auto Salaj
Galerie Service Auto Jibou