Trebor Star

La service-ul auto din Orsova, Trebor Star veti gasi o echipa cu experienta, bine pregatita din punct de vedere tehnic, avand totodata suportul unor utilaje si scule de ultima generatie, care ne ajuta la rezolvarea prompta si eficienta a reparatiilor efectuate.

Q-Service reprezinta o retea de service-uri auto profesionale independente care opereaza atat in Romania, precum si in alte tari europene. Reteaua Q-Service este o alternativa la service-urile auto de reprezentanta, clientii avand garantia obtinerii serviciilor de reparatii si intretinere auto la cele mai ridicate standarde de calitate. Pretul reparatiilor se calculeaza pe baza timpilor de normare specificati de producatorii de autovehicule, clientii obtinand astfel pretul corect pentru serviciile primite.

Service-ul auto Trebor Star face parte din reteaua Q-Service, unde fiecare angajat isi ia munca prestata in serios deoarece intelegem foarte bine ce inseamna sa circuli in siguranta in circumstantele traficului din Romania, de aceea va promitem ca vom face tot ce ne sta in putina pentru a va rezolva problemele in timp util, deoarece timpul este pretios pentru fiecare.

Service Auto Orsova prezinta dotari tehnice moderne, dintre care enumeram: elevatoare, rampe, aparate de masura si control etc – acestea permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la standarde calitative. De-a lungul anilor specialistii societatii noastre au castigat respectul si aprecierea clientilor sai. Intotdeauna pentru piesele de schimb si pentru reparatiile efecutate in cadrul service-ului nostru, veti beneficia de garantie conform legislatiei in vigoare.

 

Program de lucru service auto:

Luni-Vineri: 08:30 - 16:30

Sambata: 10:00 - 13:30

 

SERVICII OFERITE SERVICE AUTO ORSOVA:

  •  mecanica auto
  •  electrica auto
  •  incarcari freon aer conditionat
  •  diagnoza auto
  •  schimb ulei
  •  service roti
  •  reparatii si inlocuire distributie
  •  piese auto
  •  tinichigerie
  •  intretinere auto

Punem intotdeauna accentul pe calitate! Comunicarea cu clientii nostri reprezinta un atuu in satisfactia pe care acestia o au la finalizarea lucrarilor. Noi va prezentam toate defectele pe care masina dumneavoastra le are si va recomadam solutii optime. Viziunea noastra este aceea a unei colaborari de lunga durata.

Gama de servicii de intretinere si reparatii auto, investitiile in echipamente si in recrutarea si pregatirea specialistilor au condus la formarea rapida a unei echipe de adevarati profesionisti.

Service Auto orsova

Localizare Trebor Star
Galerie Service Auto Orsova