Admar Auto-Service

Admar Auto-Service are ca obiect principal de activitate intretinerea si repararea autoturismelor si autoutilitarelor in Ploiesti fiind abilitata de Registrul Auto Roman pentru o gama larga dintre acestea printere care amintim: Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Daewoo, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Honda, Rover, Kia, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel ,Peugeot, Renault, Skoda, Suzuki, Seat, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Pentru un condus in conditii de siguranta, asigura-te ca masina ta are verificarile periodice facute si consumabilele schimbate la timp. Iti punem la dizpozitie servicii auto la preturi avantajoase.

Serviciile Noastre:

  • LUCRARI MECANICE;
  • LUCRARI ELECTRICE;
  • DIAGNOZA TESTER;
  • TINICHIGERIE SI VOPSITORIE;
  • INSPECTIE TEHNICA PERIODICA;
  • SCHIMBAT/ECHILIBRAT ROTI;
  • REGLAJ SISTEM DIRECTIE;

Oferim garantie la piese si manopera. Gama de servicii este completa in service-ul nostru autorizat. Pentru a afla preturi si termene de livrare la piesele auto pe care le doriti ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

Activitatea se executa cu personal calificat, cu o bogata experienta in domeniu cuprinzand toata gama de activitati necesare intretinerii si reparatiei: tinichigerie inclusiv structura rezistenta, mecanica, electrica, electronica si soft.

Ne luam foarte in serios munca pe care o prestam deoarece intelegem foarte bine ce inseamna sa circuli in siguranta in circumstantele traficului din Romania, de aceea va promitem ca vom face tot ce ne sta in putina pentru a va rezolva problemele in timp util, deoarece timpul este pretios pentru fiecare.

 

Program de lucru:

Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Sambata: 08:00 - 12:00

 

Admar Auto-Service Ploiesti ofera prioritate clientilor importanti din punct de vedere al parcului auto si volumului de lucrari executate, preturile angajate fiind in concordanta cu cele de mai sus.

Acordati-ne incredere si va veti convinge de promptitudinea si profesionalismul nostru la bune preturi din Ploiesti.

Service Auto Ploiesti

Localizare Admar Auto-Service
Galerie Service Auto Ploiesti