Service Auto Ramnicu Sarat - NonStop

Service Auto Mobil Ramnicu Sarat

Aveti nevoie de un service auto in Ramnicu Sarat? Contactati-ne si vom face problemele masinii dumneavoastra sa dispara. Oferim servicii de diagnoza, mecanica, revizii auto, tinichigerie si vopsitorie. Oferim servicii profesionale nonstop, respectand intotdeauna timpul de lucru.

Aveti nevoie de un service auto in Ramnicu Sarat pentru a remedia problemele autovehiculului dumneavoastra cat mai rapid? Mecanicii nostri cu experienta indelungata dobandita in servicii de mecanica auto sunt la dispozitia dumneavoastra.

La service auto Ramnicu Sarat veti gasi o echipa cu experienta, bine pregatita din punct de vedere tehnic, avand totodata suportul unor utilaje si scule de ultima generatie, care ne ajuta la rezolvarea prompta si eficienta a reparatiilor efectuate.

Asiguram reparatia autovehiculului si necesarul de piese la fata locului, tractam clientul la parcare, efectuam reparatii la fata locului, in trafic, localitate sau in afara localitatii, dispunem de vulcanizare mobila, in cazul in care defectiunea nu se repara pe loc, oferim tractare mobila pana intr-un loc sigur unde masina poate fi parcata.

Service Auto nonstop Ramnicu Sarat pune la dispozitia dumneavoastra servicii de diagnoza auto profesionala, mecanica, schimbari / inlocuire becuri, sigurante, deblocare usa / portiera sau volan blocat, alimentare gresita cu carburant, inlocuire roata si multe alte servicii, in judetul Buzau.

Serviciile de reparatii auto au devenit mult mai solicitate decat serviciile de intretinere. Nu asteptati sa intampinati situatii neprevazute si apelati acum la service auto Ramnicu Sarat pentru o evaluare completa a masinii, astfel puteti prevenii costurile suplimentare in cazul defectiunilor.

Cu o experienta in domeniu de multi ani, Service Auto Ramnicu Sarat ofera servicii auto de calitate, promptitudine si o relatie deschisa cu clientii sai pentru rezultate profesionale de durata pentru autoturismul dumneavoastra.

Pentru a beneficia de un service auto din Ramnicu Valcea certificat RAR, care sa va ofere garantie dupa finalizarea lucrarilor, trebuie sa acordati atentie in selectia acestuia. La noi veti gasi mecanici instruiti si iscusiti, cu experienta in materie de mecanica auto, care va vor oferi un raport calitate-pret corect si care dispun de echipamente de ultima generatie pentru ca serviciile oferite sa corespunda asteptarilor dumneavoastra.


Avem in stoc anvelope r14-R23 !!!

Este destul de neplacut ca masina sa nu mai porneasca fix atunci cand va grabiti si trebuie sa porniti la drum. Chiar daca sunteti la birou, acasa, in oras, in parcare sau chiar in trafic, ne puteti contacta oricand (24h / 24h) pentru a ne cere o parere sau un sfat. Suntem pregatiti sa ne deplasam intr-un timp scurt acolo unde serviciile noastre sunt solicitate. Siguranta si timpul dumneavoastra sunt importante pentru noi, iar serviciile noastre sunt disponibile non-stop, in Ramnicu Sarat, dar si in localitatile din judetul Buzau.

Alegeti eficient si evitati timpul petrecut in cautarea unui service apropiat sau a unui mecanic, care de cele mai multe ori necesita o programare facuta in avans. Service Auto Ramnicu Sarat vine cu toata aparatura necesara diagnosticarii si pentru interventii minore la fata locului. Daca masina nu poate fi reparata pe loc, tractam autoturismul pe platforma la service-ul agreat de dumneavoastra.

Acordati-ne incredere si va veti convinge de promptitudinea si profesionalismul nostru la bune preturi din Judetul Buzau.

Servicii reparatii auto Ramnicu Sarat:

Diagnoza auto Ramnicu Sarat

Masina dumneavoastra nu mai porneste? Serviciile noastre de diagnoza auto profesionala multimarca (pentru orice tip de autoturism) si testare computerizata pe loc a masinii, aflata la domiciliu sau in trafic, stau la dispozitia dumneavoastra non stop.

Alimentare gresita cu carburant

Ati alimentat din greseala cu benzina in loc de motorina sau cu motorina in loc de benzina? Nu porniti motorul masinii si contactati compania noastra. Echipa noastra ajunge la locatia indicata de dumneavoastra intr-un scurt timp pentru a face o constatare si pentru scoaterea combustibilului gresit din rezervor.

Inlocuire / Incarcare baterie - curent pornire

Daca ati ramas fara curent la baterie si vreti sa evitati situatiile neplacute sau chiar accidentarile, personalul nostru specializat si echipat corespunzator va porni autovehiculul  dumneavoastra in siguranta. In plus, vom face o verificare a starii de sanatate a bateriei si vom face toate investigatiile necesare pentru a afla de ce vehiculul dumneavoastra a ramas fara curent in baterie.

In anumite situatii, daca bateria auto este descarcata complet, acesta trebuie inlocuita cu o baterie noua.

Mecanica Auto Ramnicu Sarat

Ne mandrim cu experienta pe care am dobandit-o in activitatea noastra, experienta ce ne-a ajutat sa capatam un grad ridicat de profesionalism pe toata durata desfasurarii lucrarilor pe care le efectuam.

Folosim documentatia tehnica specifica fiecarei operatiuni efectuate si investim permanent in achizitionarea materialelor si sculelor necesare pentru ca la final sa iti oferim rezultatul optim. Daca iti doresti ca masina ta sa fie in siguranta, garantam lucrari efectuate cu grija si deosebita atentie la detalii. Doar asa ne vom asigura ca lucrarile de mecanica auto vor fi de calitate.

Service Auto Ramnicu Sarat

Localizare Service Auto Ramnicu Sarat - NonStop
Galerie Service Auto Ramnicu Sarat