Auto Glass Genik

service auto SibiuService-ul nostru este specializat in domeniul reparatiilor auto in Sibiu si comercializarea geamurilor auto pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare.

Dorim sa fim primul service auto in preferintele clientilor nostri.

Telul acesta este unul spre care tindem si ne dorim sa ne apropiem de el cat mai mult in perioada urmatoare. Dorinta noastra fundamentala si prin care speram ca dezideratul nostru sa devina realitate se poate rezuma prin ceea ce numim misiunea Auto Glass Genik.

Va propunem servicii complete de mecanica, vopsitorie, tinichigerie si  electrica auto in speranta unei colaborari cat mai avantajoase pentru dumneavoastra. In incercarea de a raspunde afirmativ tuturor cerintelor ne-am propus sa ne extindem anual gama de servicii, indreptandu-ne atentia catre toate componentele masinii fara a face rabat de la calitate.

De asemenea, SC Auto Glass-Genik SRL comercializeaza si asigura montajul  geamurilor auto in Sibiu pentru marea majoritate a marcilor si tipurilor de autovehicule fabricate la nivel mondial. Materialele pe care le folosim sunt asigurate de firma Sika,lider mondial in furnizarea materialelor pentru sigilari,lipiri,hidroizolatii si protectii.

Toate parbrizele si geamurile auto comercializate de noi sunt produse la un standard inalt si sunt insotite de certificat de garantie. Va oferim la preturi imbatabile pe piata sibiana parbrize pentru majoritatea tipurilor de autoturisme,lunete,geamuri laterale.Tot in cadrul firmei noastre asiguram reparatii fisuri parbrize.

reparatii auto Sibiu

In aceasta privinta, serviciile oferite de firma Auto Glass-Genik sunt:

  • Reparatii fisuri parbrize
  • Montare geamuri laterale
  • Montare lunete
  • Inlocuire parbrize orice tip de autoturism

service auto

 

Localizare Auto Glass Genik
Galerie Service Auto Sibiu