AMG Service

AMG Service Auto Targoviste ofera servicii complete si facilitati pentru a asigura confortul si siguranta necesara in efectuarea reparatiilor si sigurantei autoturismelor.
Service Auto Targoviste

Detinem o tehnologie de ultima ora, atat in materie de diagnoza auto cat si in materie de scule obisnuite, scule speciale, prese si alte accesorii.

Firma noastra ofera un service profesionist pentru toate marcile auto, la standarde de calitate excelente, inspectii conform cerintelor producatorilor, performanta, competenta si calitate la preturi corecte.

Prioritatea noastra numarul 1 este aducerea autovehiculelor defecte sau avariate cat mai aproape de performantele specificate de producator.

Cu ani multi de experienta, cu o echipa de mecanici profesionisti, cu experienta bogata si dotari la standarde tehnilogice, AMG Service Auto Targoviste satisface si exigentele cerinte in materie de servicii auto.

Program de lucru:

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00

Suntem un service de tipul "one stop shop" unde timpul dumneavoastra conteaza! Va oferim servicii de mecanica, electrica auto, tinichigerie, vopsitorie, vulcanizare, reconditionare, cosmetizare, multe dintre operatiuni fiind controlate computerizat.

Ne propunem politica "reveniri zero" dupa ce interventia pe masina dumneavoastra s-a incheiat!

Efectuam anumite lucrari mai mici fara programare prealabila, pe loc in cazurile in care avem spatii libere.

Acordati-ne incredere si va veti convinge de promptitudinea si profesionalismul nostru la preturi accesibile din Targoviste.

Servicii auto profesionale - AMG Service Auto Targoviste:

  • Diagnoza Auto
  • Mecanica Auto
  • Revizie Auto
  • Tinichigerie si vopsitorie Auto ( identificare culoare / nuanta cu fotospectometru )
  • Polish Profesional
  • Geometrie 3D (john bean V2380)
  • Incarcare Freon (r134a si noul freon 1234yf)
  • Umflarea anvelopelor cu azot
  • Ozonificare sisteme ventilaČ›ie

Ne luam foarte in serios munca pe care o prestam deoarece intelegem foarte bine ce inseamna sa circuli in siguranta in circumstantele traficului din Romania, de aceea va promitem ca vom face tot ce ne sta in putina pentru a va rezolva problemele in timp util, deoarece timpul este pretios pentru fiecare.

Localizare AMG Service
Galerie Service Auto Targoviste