Service Auto Mohorita Ioan Doru PFA

Service Auto Mohorita Ioan Doru PFAVeti constata ca la noi serviciile complete in domeniul service-ului auto se pot realiza la preturi foarte accesibile. Ne respectam clientii, oferindu-le servicii de inalta calitate.

Intelegem ca timpul clientului este pretios, de aceea avem disponibile echipamente profesionale pentru a putea depista intr-un timp cat mai scurt problemele masinii dvs. 

Va invitam asadar sa ne contactati cu deplina incredere in ceea ce priveste service-ul auto! O echipa de profesionisti va sta la dispozitie!

De asemenea, vom oferi o analiza si o estimare a costurilor reparatiei, dupa care vom incepe lucrarile numai dupa acordul clientului.

Acoperim o intreaga gama de servicii necesare unui client pretentios, pentru care e important profesionalismul in domeniul serviciilor auto si siguranta conducatorului auto.

De asemenea, vom oferi o analiza si o estimare a costurilor reparatiei, dupa care vom incepe lucrarile numai dupa acordul clientului.

SERVICII AUTO OFERITE

  • Mecanica auto 
  • Reparatii planetare 
  • Electronica auto 
  • Reconditionare alternatoare si electromotoare
Echipa profesionista ce deserveste Service-ul Auto Service Auto Mohorita Ioan Doru PFA presteaza prompt si ireprosabil, la cele mai avantajoase preturi, o multitudine de activitati legate de services pentru autovehicule de orice tip sau marca.
service auto autorizat R.A.R.
Localizare Service Auto Mohorita Ioan Doru PFA
Galerie Service Auto Uihei