Masters Autoservice

service auto VoluntariLa Masters Autoservice din Ilfov va puteti baza pe asistenta unei echipe cu pregatire de specialitate care va ofera solutii optime pentru problemele vehiculul dumneavoastra. La service-ul nostru se stabilesc diagnostice precise care vor fi rezolvate prin utilizarea celor mai avansate tehnici.

Cu o experienta indelungata in acest domeniu, service-ul auto Masters Autoservice, ofera clientilor o gama variata de servicii auto profesionale, precum :mecanica, electrica, diagnoza multimarca, asistenta specializata si intretinere curenta.

Te vom ajuta sa rezolvi orice problema intampini la autovehiculul tau si iti ofera consultanta pentru tot ceea ce urmeaza sa ti se repare sau inlocuiasca.

Dispunem de o echipa de oameni specializati pentru fiecare serviciu in parte, ce reusesc de fiecare data sa ofere un rezultat multumitor clientilor nostri.

Mecanica Auto

Va oferim lucrari de intretinere periodice si reparatii generale precum:

  •  intretineri si reparatii complexe ale motoarelor, sistemului de rulare si franare , sistemul de suspensii , articulatii, axe de tractiune, cutii de viteze, diferentiale

service auto

Electrica Auto

Masters Autoservice va poate ajuta cu tot ceea ce tine de electricitate auto, de la cele mai minore operatiuni, pana la cele mai diversificate.

Aparatura din dotare si echipa specializata, ofera diagnoza calculatoarelor de bord pentru numeroase tipuri de autoturisme, in cel mai scurt timp.

Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. 

Revizie periodica

Include: schimb ulei, filtru de ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil si INSPECTIE SERVICE (verificare sistem suspensie, directie, franare, diagnoza avansata, etc.).

 Scapa de timpii lungi de programare, de reparatie si preturile cu mult peste buzunarul tau. Acum ai cea mai buna alternativa din Ilfov !

diagnoza computerizata

 

Servicii oferite :

  • Reparatii de mecanica, electrica si caroserie
  • Diagnoza computerizata
  • Intretinere curenta – revizii, inlocuire consumabile
  • Verificare emisii poluante (noxe)
  • Verificare si reglare geometrie sistem de directie
  • Asistenta Auto

reparatii auto Voluntari

Localizare Masters Autoservice
Galerie Service Auto Voluntari